I forbindelse med Coronavirus i Danmark:
Tolne Bakker Camping er en lille og hyggelig plads i et meget stort område. Hvilket gør, at der er rigtig god mulighed for, at holde en god afstand til andre campister. Derfor holder vi åben som normalt.
Vi holder os løbende orienteret i forhold til situationen omkring COVID19 virus og føl-ger meget nøje de af staten udmeldte retningslinjer og anvisninger.
Hygiejnen i forbindelse med rengøring af køkken, toilet og andre fælles faciliteter har altid været meget vigtigt for os. Men i disse tider er det klart vi vil være endnu mere omhyggelig også med afspritning af håndtag, kontakter, vandhaner o.s.v. Vores familie-rum står som altid åben til fri afbenyttelse, her undgår man også nær kontakt til andre.
Tastaturet til vores bom bliver ligeledes rengjort i løbet af dagen. Bommen kan betje-nes fra receptionen og åbner automatisk ved udkørsel.
Ind-og udcheck samt salg af gas kan foregå uden direkte personlig kontakt gennem lugen i vores reception.
Der vil fra 1. april igen være åbent i vores kiosk for bestilling og salg af morgenbrød. Der er også her ekspedition gennem luge og brødet bliver altid på forhånd pakket til afhentning.
Den nuværende tilstand vil desværre også gå ud over nogle af vores arrangementer, som vi vil prøve, at justere efter situationen. Vi vil løbende opdatere omkring arrange-menter på vores hjemmeside og facebook.Vi håber at alle vil hjælpe til med, at passe på hinanden og overholde de af myndighe-derne udstedte retningslinjer.
Med venlig hilsen Kurt Mortensen

 

ARRANGEMENTER

 

Beskrivelse kommer snart

FACILITETER

Tolne Bakker Camping er ideel base for aktiv familieferie og oplevelser i flotte naturskønne områder.

Her kan blandt andet opleves:
Minigolf, Legeplads, Junglesti, Hoppepude, Svævebane, Petang bane, Mini bowling, Vores dyr

Der er ofte musikaften i fælleshuset med forskellige musikere og underholdning. Er i til cykelture eller vandreture, så er omgivelserne omkring Tolne Bakker Camping ideelle. Lej en cykel eller kano og oplev naturen med nogle fastlagte afmærkede ruter – så er du sikker på at få en flot oplevelse.