TOLNE BAKKER CAMPING

Dejlig natur med hyggelige oaser...

TOLNE BAKKER CAMPING

Rig mulighed for plukning af svampe og bær...

TOLNE BAKKER CAMPING

Smukt året rundt...

TOLNE BAKKER CAMPING

Rigt dyreliv...

Trænger du og din familie til et pusterum i den ellers travle hverdag, så besøg Tolne Bakker Camping, som er en virkelig naturperle midt i det dejlige nordlige vendsyssel. Tolne Bakker Camping er med sin placering den ideelle base for en aktiv familieferie, med kort afstand til de fleste seværdigheder i landsdelen. Eller et fantastisk sted til bare, at slappe af og nyde roen og stilheden i den pragtfulde natur. Campingpladsen kan byde på aktiviteter for hele familien bl.a. legeplads med hoppepude, minigolf og junglesti for børn i alle aldre. Vi har en lille kiosk. I løbet af sæsonen vil der være flere forskellige arrangementer.

Campingpladsen ligger i kanten af Danmarks nordligste bøgeskov Tolne skov. Pladsen er opbygget i et kuperet terræn, med blandet løv og nåleskov. Her er 150 pladser, og 12 hytter, hvor mange er nænsomt placeret i naturlige lysninger i forskellige niveauer og med en fantastisk udsigt ud i den skønne natur. Her er et rigt fugleliv, rådyr og ræve færdes rundt på hele campingpladsen. Her er gode muligheder for traveturer på områdets mange stier og  mange små oaser med ro til fordybelse. Området er meget rigt på bær og svampe, som modner i løbet af sommeren og efteråret og man er velkommen til at plukke. 

Seværdighederne i landsdelen er for de fleste indenfor kort afstand. Besøg f.eks. Skagen, Råbjerg mile, Ørnereservatet, Fårup Sommerland, Nordsøcentret og Farm Fun. Eller tag familien med til stranden, her er kun ca. 9 km til øst kysten og ca. 14 km til Vesterhavet. Eller hvorfor ikke bare besøge noget mere lokalt, her er bl.a. glaskunstnere, keramikere og kunstmalere, eller Landskabs- og Landbrugsmuseet i Mosbjerg, samp fiskeri og kanosejlads på Uggerby å ved Mosbjerg. Der er gode shopping muligheder i Sindal, Frederikshavn og Hjørring, og Daglig Brugsen i Mosbjerg er kun 2 km væk.

HYTTER
Hyggelige hytter nænsomt placeret, som en naturlig del af terrænet og i skovlysninger. Se hyttebyen her.

TOLNE CAMPING DRONEFILM
Se den hyggelig campingplads i naturskønne omgivelser.

FACILITETER
Ideel base for aktiv familieferie og oplevelser i flotte naturskønne områder.

© Copyright - Tolne Bakker Camping. Powered by Sysimprove